Veelgestelde vragen

Wat houdt deze online cursus precies in?

Wat de cursus Spaans precies inhoudt verschilt per niveau en het soort cursus. De standaard beginners lessen bestaat uit 10 Modules. U kunt ook kiezen voor een cursus op maat en conversatie  cursus (gecombineerd met skype lessen). De cursus volgt dezelfde structuur als Caminos Nieuw. Als u al een keer Caminos heeft gevolgd kunt u makkelijk instappen, mocht u dat niet hebben gedaan ben ik meer dan bereid u te helpen. Als u “Hoofdstuk (módulos)  1 (A, B, C) +2 (A, B, C) + 3 (A, B, C) +4 (samenvatting/resumen) heeft voltooid (niveau 1) heeft u dezelfde leerstof gehad dan in 24 lessen (een heel jaar) aan de Volksuniversiteit.  Klik hier voor een overzicht van alle cursussen en niveau

Hoe goed is mijn Spaans na een beginnerscursus?

Na een beginnerscursus Spaans (Básico 1) kunt u simpele gesprekken voeren in het Spaans. U kunt u zelf voorstellen, de weg vragen en uw favoriete Spaanse gerecht bestellen in een restaurant. U kunt spreken en schrijven in de tegenwoordige tijd en u weet hoe u lidwoorden, telwoorden en zelfstandig naamwoorden moet gebruiken. Met deze basiscursus Spaans bent u voorbereid voor een reis naar Spanje of Zuid Amerika.

Wanneer starten de cursussen?

Met deze cursus kies u er zelf  voor welke cursus u inschrift en waar en wanneer u studeert. Starten kan op elk gewenst moment. U krijgt van mij toestemming om in te stappen op de door u gekozen “modules”.

Wat kosten de boeken?

  • U heeft geen boeken nodig. Alles wat u nodig heeft zit in de cursus.

Ik heb al (enige) kennis van het Spaans. Hoe kom ik er achter wat mijn niveau is?

Als u al wegwijs bent in het Spaans of vloeiend Spaans spreekt en uw grammatica wilt perfectioneren, kunt u de online niveautest doen om te kijken welk niveau het beste bij u past.

Deze instaptoets van Caminos kan u helpen: http://www.caminosonline.nl/pdf/Caminos1/Instaptoets.pdf

Hoe kan ik me het beste inschrijven?

U kunt zich gemakkelijk online inschrijven voor de cursus van uw keuze door het contactformulier in te vullen (http://www.snelspaansleren.com/) of een e-mail sturen naar: info@snelspaansleren.com. Als u meteen het cursusgeld wilt betalen laat het ons weten ook per e-mail. Na inschrijving ontvang u van ons een bevestiging per email met de inlogcodes.

Waar vind ik een overzicht van de inhoud van de cursussen?

Hier kun u een overzicht van de cursussen vinden: http://moodle.snelspaansleren.com/

Geven jullie ook privélessen?

Zeker! Wij verzorgen privélessen Spaans, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zeer geschikt als u op uw eigen tempo wilt leren of onregelmatig les kunt volgen. Deze lessen worden op maat opgezet. Het programma, de les frequentie, de lesdagen en -tijden zijn volledig afhankelijk van de wensen van de cursist. De lessen kunnen zowel bij mij thuis, bij u thuis als op uw kantoor plaatsvinden. Als u belangstelling heeft, geven wij u graag geheel vrijblijvend advies en meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik via jullie oefeningen maken en nóg sneller Spaans kunnen (durven) spreken?

  • Ja zeker, onze cursus kan u helpen om beter en sneller Spaans te leren.

Klik hier (http://moodle.snelspaansleren.com/login/index.php) om naar de E-learning omgeving direct te gaan waar u het inhoud per hoofdstuk kan zien.

Als u “Hoofdstuk (módulos)  1 (A, B, C) +2 (A, B, C) + 3 (A, B, C) +4 (samenvatting/resumen) heeft voltooid (niveau 1) heeft u dezelfde leerstof gehad dan in 24 lessen (een heel jaar) aan de Volksuniversiteit. (http://youtu.be/nQLXU_Lf3pU)

Alle opdrachten worden gecorrigeerd door de docent en u kunt ze tijdens de cursus versturen. U  kunt ook met andere cursisten chatten via het forum of vragen stellen.

Zitten jullie op Facebook?

Ik ik via jullie ook documenten laten vertalen?

Zeker! we bieden ook vertalingen van niet officiële documenten: Engels, Nederlands, Frans naar Spaans en ook:

  • Reis coachen of adviseur. In het bijzonder voor:

Cuba/ Colombia/Costa Rica / Spanje/ Mexico (andere Latijns-Amerikaanse landen ook mogelijk)

  • Op maat gemaakte cursussen (ook voor het reizen)

Share Button