Reacties

Plaats hier een korte reactie

Heb je een korte reactie op en van de diensten van Snelspaansleren.com? Plaats die dan hier,  dan kunnen wij onze cursus verbeteren. U kunt eventueel tips geven of uw ervaring met de cursus met anderen delen. (klik op leave a response)

***********************************************************************

Aquí puedes compartir tus experiencias acerca de los servicios que brinda Snelspaansleren.com. Ayúdanos a mejorar nuestros servicios.

5 gedachten over “Reacties”

  1. Ik had in de zomer lessen gehad bij Caridad.
    Ben heel tevreden, het ging op een goed tempo en het lesmaterial was interessant en relevant. Ook is ze een bijzonder aardige vrouw.

    Als je op zoek bent om Spaans te leren, raad ik Caridad zeker aan!

  2. Ik heb een aantal lessen gevolgd bij Caridad. Voor mij een testperiode om te kijken of het bij me past. Ik was verbaasd over de deskundige aanpak in de lessen, de snelheid van reageren op hetgeen in opstuurde. Er worden actuele middelen gebruikt, zoals youtube en de leerstof maakt dat je het snel opneemt. Helaas moest ik vanwege andere prioriteiten stoppen, maar voor mij een waardevolle en betaalbare cursus voor de toekomst al ik mij verder wil gaan verdiepen. Bedankt voor de tijd en de manier waarop ik de cursus kon testen!

  3. De Spaanse les bij Snel Spaans Leren is erg leuk en leerzaam. Docent Caridad neemt de tijd voor haar studenten. Ik ben vrij druk met mijn werk en krijg af en toe een mail van Caridad als ik een tijdje niet online ben geweest. Dat vind ik een goede eigenschap van haar die zeker stimuleerd om verder te gaan met de cursus. Als je de beginnerscursus doet moet je niet gelijk het hoogste niveau verwachten, maar dit is prima om de basisbeginselen van de Spaanse taal te leren. Mijn complimenten voor de opbouw van de cursus. De combinatie tussen lezen, luisteren, kijken en de interactieve opdrachten maakt Snel Spaans Leren een interessante cursus voor iedereen.

  4. Spaanse les bij Caridad is niet alleen heel leerzaam maar vooral ook heel leuk. Caridad zorgt ervoor dat de les nooit saai wordt en zorgt elke les weer voor interessant en actueel lesmateriaal. Ze maakt daarbij gebruik van internet (youtube, spaanse webpagina’s). Ze is zelf native speaker (cubaans) en kan ook veel over haar land en cultuur vertellen.
    Kortom zeer aan te bevelen als je snel en op een leuke manier Spaans wil leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blue Captcha Image
Refresh

*